Hoe leef je jouw zielsverlangen in ieder moment

25 januari 2020

De geboorte van de tweede jaargang van FIERR is een feit. Dit jaar zullen we per inspiratiedag weer aandacht geven aan de verschillende levensfasen, te beginnen met de geboorte. Ons is gebleken dat iedere fase nog zoveel meer verdiept kan worden. Dat gaan we dit jaar dan ook doen.

Elke levensfase brengt ons haar geschenk, spanningsveld en hulp voor je persoonlijke ontwikkelingsweg. Je krijgt steeds meer inzicht dat je dit niet alleen voor jezelf doet, maar dat deze opdracht ook ten dienste staat aan een groter geheel. De uitdagingen en tegenstellingen in de wereld zijn groot en lijken veelal niet te overbruggen. Er is echter hoop en jij bent onderdeel van deze hoop.

De ziel die in jou geboren is, verlangt er naar zich uit te drukken en voluit te leven. Het ego daarentegen is gericht op zekerheid om zo pijnloos en veilig mogelijk te leven. Door te kijken in de spiegels van de vele geboorten die je leven kent, leer je over patronen die jouw leven bepalen en een volgende stap te zetten. Op 25 januari zijn we elkaars spiegels.

Net als bij eerdere inspiratiedagen van FIERR helpen meditatie, rituelen, creatieve vormgeving, verdiepende gesprekken, reflectie, muziek, uitzicht en frisse lucht met de volgende stappen in ontwikkeling.

Rituelen dragen bij aan het ontvouwen van wat er nog meer is, van wat onzichtbaar onder de oppervlakte beweegt, van de bron waar ook jij uit voortkomt en waar je uiteindelijk ook weer in opgaat.

Voor de deelname aan de FIERR inspiratiedag vragen we je presentie, heldere intentie, openheid en bereidheid alles aan te zien. Een zorgzame, liefdevolle en veilige omgeving bieden we je waarin ontwikkeling en verdieping kan plaatsvinden.

Voor koffie, thee, sap, fruit en een lekkere lunch wordt gezorgd, evenals materiaal voor creatieve vormgeving.
Als je voor het eerst meedoet, ontvang je van ons schrijfmateriaal. Deed je al eerder mee, neem dan je FIERR schrift of blok mee. Inspiratiebron voor de FIERR inspiratiedagen zijn o.a. het “Dagboek van de Ziel” van Bertie Hendriks, waarin hij de verschillende levensfasen van de mens beschrijft.

We geven hier vanuit het integrale gedachtegoed en vanuit onze eigen ervaringen invulling aan. Praktische informatie over het programma volgt later.

We nodigen je uit je plaats te reserveren op fierrsisters@gmail.com. De groepsgrootte is maximaal 10 vrouwen. Als je jezelf nog niet opgegeven hebt, wees er dan snel bij.

Je bent van harte welkom

Lieve groet,

FIERR-sisters,
Anja, Mirjam, Patricia, Marian.